fredag 26. august 2011

one week, big changes

Mye har skjedd på en uke. for akkurat en uke siden, begynte min reise opp til Harstad. Frem til nå har det gått veldig bra, bedre enn forventet. Jeg hadde trodd at det å begynne på folkehøgskole ville bli veldig ensomt på starten, og bli bedre etterhvert, men her har man alltid folk å være med. Det å gå på folkehøygskole kan faktisk ikke sammenlignes med noe annet, det må bare prøves.

Men som mye annet i livet, har det sine ups and downs å gå her, men det tar man bare som det kommer.

Idag har det vært en del programmer, først tok vi turen ned til historiske senteret? rett nede i gata her, ca 2-3 min å gå, hvor vi da fikk guiding etter vi tok en tur i den gamle kirken ved siden av.
For de som ville, kunne man være med på en minnestund som ble holdt på skolen. Minnestunden var for en tidligere elev, som het Åsta. Åsta omkom på Utøya.

Det var en utrolig sterk opplevelse, foreldrene hennes, bror?, og noen fjordårselever var også der. Utifra hva de fortalte på minnestunden, både ved å vise mye bilder og fortelle, virket hun som en veldig bra jente, som sto opp for andre. Virkelig en jente jeg kan se opp til.


Har ihvertfall hatt en innholdsrik dag, både med byen og sigthtsing? litt historie, en del tårer men også mye latter.

Slenger inn noen bilder fra idag
















        

   So long, æ tar mæ en velfortjent hvil, skal prøve å blogge imorgen også :-)

1 kommentar:

  1. så fine bilder! skulle ønske vi hadde kunnet komme inn for å se da vi var der!

    SvarSlett